Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фера, Олександр Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-23T16:42:02Z | - |
dc.date.available | 2018-07-23T16:42:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944 | - |
dc.description | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет | uk |
dc.description.abstract | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | Гігієна | uk |
dc.subject | Харчування | uk |
dc.title | Лекція 5. Гігієна харчування. | uk |
dc.type | Presentation | uk |
dc.pubType | Лекції | uk |
Розташовується у зібраннях: | Презентації кафедри фундаментальних медичних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
06. Гігієна харчування.ppt | 06.Гігієна харчування | 6.57 MB | Microsoft Powerpoint | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.