Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФера, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2018-07-23T16:42:02Z-
dc.date.available2018-07-23T16:42:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944-
dc.descriptionЛекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультетuk
dc.description.abstractЛекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectГігієнаuk
dc.subjectХарчуванняuk
dc.titleЛекція 5. Гігієна харчування.uk
dc.typePresentationuk
dc.pubTypeЛекціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
06. Гігієна харчування.ppt06.Гігієна харчування6.57 MBMicrosoft PowerpointView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.