Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФера, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2018-07-23T16:42:02Z-
dc.date.available2018-07-23T16:42:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944-
dc.descriptionЛекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультетuk
dc.description.abstractЛекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectГігієнаuk
dc.subjectХарчуванняuk
dc.titleЛекція 5. Гігієна харчування.uk
dc.typePresentationuk
dc.pubTypeЛекціїuk
Розташовується у зібраннях:Презентації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
06. Гігієна харчування.ppt06.Гігієна харчування6.57 MBMicrosoft PowerpointПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.