Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Назва: Лекція 5. Гігієна харчування.
Автори: Фера, Олександр Васильович
Ключові слова: Гігієна, Харчування
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування.
Опис: Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет
Тип: Presentation
Тип публікації: Лекції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
06. Гігієна харчування.ppt06.Гігієна харчування6.57 MBMicrosoft PowerpointПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.