Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Назва: | Лекція 5. Гігієна харчування. |
Автори: | Фера, Олександр Васильович |
Ключові слова: | Гігієна, Харчування |
Дата публікації: | 2017 |
Короткий огляд (реферат): | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. |
Опис: | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет |
Тип: | Presentation |
Тип публікації: | Лекції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
06. Гігієна харчування.ppt | 06.Гігієна харчування | 6.57 MB | Microsoft Powerpoint | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.