Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Название: Лекція 5. Гігієна харчування.
Авторы: Фера, Олександр Васильович
Ключевые слова: Гігієна, Харчування
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування.
Описание: Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет
Тип: Presentation
Тип публикации: Лекції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
06. Гігієна харчування.ppt06.Гігієна харчування6.57 MBMicrosoft PowerpointПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.