Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Название: | Лекція 5. Гігієна харчування. |
Авторы: | Фера, Олександр Васильович |
Ключевые слова: | Гігієна, Харчування |
Дата публикации: | 2017 |
Краткий осмотр (реферат): | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. |
Описание: | Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет |
Тип: | Presentation |
Тип публикации: | Лекції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
06. Гігієна харчування.ppt | 06.Гігієна харчування | 6.57 MB | Microsoft Powerpoint | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.