Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Title: Лекція 5. Гігієна харчування.
Authors: Фера, Олександр Васильович
Keywords: Гігієна, Харчування
Issue Date: 2017
Abstract: Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування.
Description: Лекція 6. Гігієна харчування, його екологічні та соціальні проблеми. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів та гігієнічна характеристика харчових продуктів. Наукові основи раціонального, превентивного, лікувально-дієтичного та лікувально- профілактичного харчування. Стоматологічний факультет
Type: Presentation
Publication type: Лекції
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19944
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
06. Гігієна харчування.ppt06.Гігієна харчування6.57 MBMicrosoft PowerpointView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.