Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945
Назва: Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням
Автори: Фера, Олександр Васильович
Ключові слова: Гігієна, Харчування
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєнь
Опис: Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєнь.Стоматологічний факультет.
Тип: Presentation
Тип публікації: Лекції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945
Розташовується у зібраннях:Презентації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
07.Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп.ppt07. Гігієнічний нагляд за харчуванням2.32 MBMicrosoft PowerpointПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.