Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФера, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2018-07-23T16:44:13Z-
dc.date.available2018-07-23T16:44:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945-
dc.descriptionЛекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєнь.Стоматологічний факультет.uk
dc.description.abstractЛекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєньuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectГігієнаuk
dc.subjectХарчуванняuk
dc.titleЛекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуваннямuk
dc.typePresentationuk
dc.pubTypeЛекціїuk
Располагается в коллекциях:Презентації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
07.Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп.ppt07. Гігієнічний нагляд за харчуванням2.32 MBMicrosoft PowerpointПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.