Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945
Название: Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням
Авторы: Фера, Олександр Васильович
Ключевые слова: Гігієна, Харчування
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєнь
Описание: Лекція 7. Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп,професій, хворих в стаціонарах, оздоровчих закладах. Методика розслідування та профілактика харчових отруєнь.Стоматологічний факультет.
Тип: Presentation
Тип публикации: Лекції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/19945
Располагается в коллекциях:Презентації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
07.Гігієнічний нагляд за харчуванням різних вікових груп.ppt07. Гігієнічний нагляд за харчуванням2.32 MBMicrosoft PowerpointПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.