Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вигівська, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Макарович, Вікторія Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-14T13:21:02Z | - |
dc.date.available | 2018-10-14T13:21:02Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вигівська І.М., Макарович В.К. Особливості калькулювання кейтерингу: організаційно-методичні засади / І.М. Вигівська, В.К. Макарович // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. зб. наук. пр. Житомир: ЖДТУ, 2018. – N 2(40). - С. 3-6. | uk |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.26642/pbo-2018-2(40)-3-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто складові собівартості кейтерингових послуг (кейтерингу), ідентифіковано прямі та непрямі витрати процесу надання послуг кейтерингу, визначено напрями формування аналітичного обліку надання кейтерингових послуг для цілей калькулювання. Досліджено організаційно-методичні особливості калькулювання в частинні обрання напівфабрикатного варіанту попередільного методу обліку витрат на виробництво (надання послуг) і калькулювання собівартості кейтерингу. Здійснене дослідження сприяло розробці калькуляції як документальне забезпечення процесу визначення собівартості кейтерингу та формування достатньої інформації для потреб користувачів та запитів керівництва щодо ефективності діяльності кейтерингової компанії (підприємства ресторанного бізнесу). Виділені пропозиції щодо калькулювання кейтерингових послуг забезпечують повноту та достовірність інформації про вартість кейтерингу і створюють передумови до удосконалення методики бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного бізнесу при наданні кейтерингових послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЖДТУ | uk |
dc.subject | фінансовий облік | uk |
dc.subject | кейтеринг; організація; методика; облік; ресторанний бізнес; калькулювання; калькуляція | uk |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ КАЛЬКУЛЮВАННЯ КЕЙТЕРИНГУ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of the calculation of catering: organizational and methodological principles | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри обліку і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
142191-305165-1-PB.pdf | 704.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.