Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВигівська, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorМакарович, Вікторія Костянтинівна-
dc.date.accessioned2018-10-14T13:21:02Z-
dc.date.available2018-10-14T13:21:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВигівська І.М., Макарович В.К. Особливості калькулювання кейтерингу: організаційно-методичні засади / І.М. Вигівська, В.К. Макарович // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. зб. наук. пр. Житомир: ЖДТУ, 2018. – N 2(40). - С. 3-6.uk
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.26642/pbo-2018-2(40)-3-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто складові собівартості кейтерингових послуг (кейтерингу), ідентифіковано прямі та непрямі витрати процесу надання послуг кейтерингу, визначено напрями формування аналітичного обліку надання кейтерингових послуг для цілей калькулювання. Досліджено організаційно-методичні особливості калькулювання в частинні обрання напівфабрикатного варіанту попередільного методу обліку витрат на виробництво (надання послуг) і калькулювання собівартості кейтерингу. Здійснене дослідження сприяло розробці калькуляції як документальне забезпечення процесу визначення собівартості кейтерингу та формування достатньої інформації для потреб користувачів та запитів керівництва щодо ефективності діяльності кейтерингової компанії (підприємства ресторанного бізнесу). Виділені пропозиції щодо калькулювання кейтерингових послуг забезпечують повноту та достовірність інформації про вартість кейтерингу і створюють передумови до удосконалення методики бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного бізнесу при наданні кейтерингових послуг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖДТУuk
dc.subjectфінансовий облікuk
dc.subjectкейтеринг; організація; методика; облік; ресторанний бізнес; калькулювання; калькуляціяuk
dc.titleОСОБЛИВОСТІ КАЛЬКУЛЮВАННЯ КЕЙТЕРИНГУ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИuk
dc.title.alternativePeculiarities of the calculation of catering: organizational and methodological principlesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
142191-305165-1-PB.pdf704.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.