Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916
Название: ОСОБЛИВОСТІ КАЛЬКУЛЮВАННЯ КЕЙТЕРИНГУ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ
Другие названия: Peculiarities of the calculation of catering: organizational and methodological principles
Авторы: Вигівська, Ірина Миколаївна
Макарович, Вікторія Костянтинівна
Ключевые слова: фінансовий облік, кейтеринг; організація; методика; облік; ресторанний бізнес; калькулювання; калькуляція
Дата публикации: 2018
Издательство: ЖДТУ
Библиографическое описание: Вигівська І.М., Макарович В.К. Особливості калькулювання кейтерингу: організаційно-методичні засади / І.М. Вигівська, В.К. Макарович // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. зб. наук. пр. Житомир: ЖДТУ, 2018. – N 2(40). - С. 3-6.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто складові собівартості кейтерингових послуг (кейтерингу), ідентифіковано прямі та непрямі витрати процесу надання послуг кейтерингу, визначено напрями формування аналітичного обліку надання кейтерингових послуг для цілей калькулювання. Досліджено організаційно-методичні особливості калькулювання в частинні обрання напівфабрикатного варіанту попередільного методу обліку витрат на виробництво (надання послуг) і калькулювання собівартості кейтерингу. Здійснене дослідження сприяло розробці калькуляції як документальне забезпечення процесу визначення собівартості кейтерингу та формування достатньої інформації для потреб користувачів та запитів керівництва щодо ефективності діяльності кейтерингової компанії (підприємства ресторанного бізнесу). Виділені пропозиції щодо калькулювання кейтерингових послуг забезпечують повноту та достовірність інформації про вартість кейтерингу і створюють передумови до удосконалення методики бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного бізнесу при наданні кейтерингових послуг.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://doi.org/10.26642/pbo-2018-2(40)-3-6
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20916
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
142191-305165-1-PB.pdf704.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.