Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМакарович, Вікторія Костянтинівна-
dc.date.accessioned2018-10-14T13:42:59Z-
dc.date.available2018-10-14T13:42:59Z-
dc.date.issued2018-03-
dc.identifier.citationМакарович В.К. Організаційно-методичні засади калькулювання послуг кейтерингу / В.К. Макарович // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (29-30 березня 2018 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2018. – С.157-160.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпро: НМетАУuk
dc.subjectфінансовий облікuk
dc.subjectоблік, калькулювання, кейтерингuk
dc.titleОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ ПОСЛУГ КЕЙТЕРИНГУuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Макарович В.К.106.pdf829.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.