Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макарович, Вікторія Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-14T13:42:59Z | - |
dc.date.available | 2018-10-14T13:42:59Z | - |
dc.date.issued | 2018-03 | - |
dc.identifier.citation | Макарович В.К. Організаційно-методичні засади калькулювання послуг кейтерингу / В.К. Макарович // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (29-30 березня 2018 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2018. – С.157-160. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпро: НМетАУ | uk |
dc.subject | фінансовий облік | uk |
dc.subject | облік, калькулювання, кейтеринг | uk |
dc.title | ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ ПОСЛУГ КЕЙТЕРИНГУ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри обліку і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Макарович В.К.106.pdf | 829.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.