Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919
Название: | ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ ПОСЛУГ КЕЙТЕРИНГУ |
Авторы: | Макарович, Вікторія Костянтинівна |
Ключевые слова: | фінансовий облік, облік, калькулювання, кейтеринг |
Дата публикации: | мар-2018 |
Издательство: | Дніпро: НМетАУ |
Библиографическое описание: | Макарович В.К. Організаційно-методичні засади калькулювання послуг кейтерингу / В.К. Макарович // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (29-30 березня 2018 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2018. – С.157-160. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри обліку і аудиту |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макарович В.К.106.pdf | 829.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.