Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21807
Title: Взаємозв’язок між економічною доступністю до продуктів харчування та рівнем продуктивності харчування та рівнем продуктивності праці в сільському господарстві
Authors: Бабич, М. М.
Крилова, І. Г.
Савенко, О. С.
Keywords: продуктивність праці, продовольча безпека
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Бабич, М. М. Взаємозв’язок між економічною доступністю до продуктів харчування та рівнем продуктивності харчування та рівнем продуктивності праці в сільському господарстві [Текст] / М. М. Бабич, І. Г. Крилова, О. С. Савенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 15№Ч.1. – С. 15-20. – бібліогр.:с.20(3 назви).
Abstract: У статті проведено оцінку рівня продуктивності праці з погляду економічної доступності до продовольства (через рівень заробітної плати). Здійснено рейтингову оцінку та встановлено відхилення індексів від найвищого рівня районів Миколаївської області за такими показниками, як: середньомісячна заробітна плата працівників сільського гос- подарства (в розрахунку на одного штатного працівника); продуктивність праці у сільськогосподарських підприємствах районів; виробництво основних видів продукції рослинництва та тваринництва на одного працюючого в галузі. Визначено міру впливу та взаємозв’язок показників продуктивності праці в сільському господарстві та рівня продовольчого забезпе- чення населення (за індикатором виробництва основних видів продукції на одну особу та рівнем заробітної плати).
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21807
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 15 Частина 1 - 2017 :

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ ЕКОНОМІЧНОЮ ДОСТУПНІСТЮ.pdf353.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.