Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22728
Title: Сучасний стан та перспективи адаптації законодавства України у сфері інтелектуальної власності до права ЄС на сучасному етапі євроінтеграційного процесу
Authors: Сіробаба, М. С.
Keywords: інтелектуальна власність
Issue Date: 2010
Publisher: ТОВ Інформаційно-видавниче агенство "ІВА"
Citation: Сучасний стан та перспективи адаптації законодавства України у сфері інтелектуальної власності до права ЄС на сцчасному етапі євроінтеграційного процесу [Текст] / М. С. Сіробаба // Закарпатські правові читання : мат. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів (29-30 квітня 2010 року, м. Ужгород) : у 2-х томах / ред.кол.: Ф.Г. Ващук, Ю.Л. Бошицький, В.В. Росул, М.М. Полюжин, П.А. Трачук, Х.М. Олексик, В.М. Попович, Г.Г. Динис, М.В. Савчин, А.М. Ухаль, О.М. Ващук, П.П. Черевко, Ю.Ю. Бортейчук, В.Б. Дацюк. – Ужгород : ЗакДУ, 2010. – Т. 2. – С. 166–168. – Бібліогр.: с.168 (2 назви).
Abstract: Інтелектуальна власність є важливим елементом інтелектуального потенціалу кожної країни. Це підтверджується тим, що за останній час не тільки в Україні, а й в усьому світі значно збільшилася кількість бажаючих зареєструвати або захистити результати своєї творчої або інтелектуальної діяльності. Тому, виникає потреба вдосконалення законодавства України щодо реалізації громадянами прав на результати творчої та інтелектуальної діяльності, а також їх захист на державному та європейському рівнях. Для цього необхідно адаптувати діюче законодавство України у сфері інтелектуальної власності до європейських стандартів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22728
Appears in Collections:Закарпатські правові читання Том 2 2010



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.