Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23229
Title: Діагностика формування педагогічного стилю майбутніх учителів в умовах класичного університету.
Authors: Староста, Володимир Іванович
Муха, Іван
Keywords: майбутній учитель, учитель, педагогічний стиль, діагностика педагогічного стилю, будущий учитель, учитель, педагогический стиль, диагностика педагогического стиля
Issue Date: 2018
Citation: Староста Володимир, Муха Іван. Діагностика формування педагогічного стилю майбутніх учителів в умовах класичного університету. Педагогічні інновації у фаховій освіті: збірник наукових праць. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2018. 1(9). С. 162-169. ISSN 2307-3594.
Abstract: У статті показано, що індивідуальний стиль педагогічної діяльності учителя можна розглядати як стрижневий компонент педагогічної майстерності, як нестереотипну динамічну манеру (методи, засоби, прийоми, форми) його педагогічної діяльності, спрямованій на особистісне самовдосконалення і розвиток школярів. Проведено діагностику і виявлено подібні та відмінні ознаки педагогічного стилю у процесі його формування у студентів та подальшого розвитку під час професійної діяльності у вчителів.
В статье показано, что индивидуальный стиль педагогической деятельности учителя можно рассматривать как стержневой компонент педагогического мастерства, как нестереотипную динамическую манеру (методы, средства, приемы, формы) его педагогической деятельности, направленной на личностное самосовершенствование и развитие школьников. Проведено диагностику и выявлено подобные и отличительные признаки педагогического стиля в процессе его формирования у студентов и дальнейшего развития во время профессиональной деятельности учителей.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23229
ISSN: 2307-3594
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_Starosta Volodymyr_Muсha Ivan_1(9) s_162-169.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.