Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorАрсиненко, Н.-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2019-01-15T10:27:38Z-
dc.date.available2019-01-15T10:27:38Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКорсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Історія розвитку ресторанної сфери // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах тоглобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.61-63.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298-
dc.descriptionЄвропейські переселенці привезли з собою досвід організації постоялих дворів і таверн, який накопичували століттями. Проте перші американські заклади харчування дещо відрізнялися від європейських. Так, при розміщенні людей тут не було дискримінації за класовою приналежністю чи майновим станом. На відміну від європейських підприємств, які багато у чому виконували соціальну функцію, американські таверни від самого початку свого існування мали комерційну спрямованість.uk
dc.description.abstractІноземні системи дали поштовх для розвитку національних систем на основі франчайзингу. Одним з перших таких проектів стало створення мереж національних ресторанів швидкого харчуванняuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПереяслав-Хмельницькийuk
dc.relation.ispartofseriesтуризм і рекреаці;42-
dc.subjectРесторан,туризм, туристична інфраструктураuk
dc.titleІсторія розвитку ресторанної сфериuk
dc.title.alternativeІсторія розвитку ресторанної сфериuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 42.pdf11.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.