Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Арсиненко, Н. | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T10:27:38Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T10:27:38Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Історія розвитку ресторанної сфери // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах тоглобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.61-63. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298 | - |
dc.description | Європейські переселенці привезли з собою досвід організації постоялих дворів і таверн, який накопичували століттями. Проте перші американські заклади харчування дещо відрізнялися від європейських. Так, при розміщенні людей тут не було дискримінації за класовою приналежністю чи майновим станом. На відміну від європейських підприємств, які багато у чому виконували соціальну функцію, американські таверни від самого початку свого існування мали комерційну спрямованість. | uk |
dc.description.abstract | Іноземні системи дали поштовх для розвитку національних систем на основі франчайзингу. Одним з перших таких проектів стало створення мереж національних ресторанів швидкого харчування | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький | uk |
dc.relation.ispartofseries | туризм і рекреаці;42 | - |
dc.subject | Ресторан,туризм, туристична інфраструктура | uk |
dc.title | Історія розвитку ресторанної сфери | uk |
dc.title.alternative | Історія розвитку ресторанної сфери | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.