Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Арсиненко, Н. | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T10:27:38Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T10:27:38Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Історія розвитку ресторанної сфери // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах тоглобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.61-63. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298 | - |
dc.description | Європейські переселенці привезли з собою досвід організації постоялих дворів і таверн, який накопичували століттями. Проте перші американські заклади харчування дещо відрізнялися від європейських. Так, при розміщенні людей тут не було дискримінації за класовою приналежністю чи майновим станом. На відміну від європейських підприємств, які багато у чому виконували соціальну функцію, американські таверни від самого початку свого існування мали комерційну спрямованість. | uk |
dc.description.abstract | Іноземні системи дали поштовх для розвитку національних систем на основі франчайзингу. Одним з перших таких проектів стало створення мереж національних ресторанів швидкого харчування | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький | uk |
dc.relation.ispartofseries | туризм і рекреаці;42 | - |
dc.subject | Ресторан,туризм, туристична інфраструктура | uk |
dc.title | Історія розвитку ресторанної сфери | uk |
dc.title.alternative | Історія розвитку ресторанної сфери | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.