Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298
Назва: Історія розвитку ресторанної сфери
Інші назви: Історія розвитку ресторанної сфери
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Арсиненко, Н.
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: Ресторан,туризм, туристична інфраструктура
Дата публікації: гру-2018
Видавництво: Переяслав-Хмельницький
Бібліографічний опис: Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Історія розвитку ресторанної сфери // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах тоглобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.61-63.
Серія/номер: туризм і рекреаці;42
Короткий огляд (реферат): Іноземні системи дали поштовх для розвитку національних систем на основі франчайзингу. Одним з перших таких проектів стало створення мереж національних ресторанів швидкого харчування
Опис: Європейські переселенці привезли з собою досвід організації постоялих дворів і таверн, який накопичували століттями. Проте перші американські заклади харчування дещо відрізнялися від європейських. Так, при розміщенні людей тут не було дискримінації за класовою приналежністю чи майновим станом. На відміну від європейських підприємств, які багато у чому виконували соціальну функцію, американські таверни від самого початку свого існування мали комерційну спрямованість.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23298
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 42.pdf11.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.