Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23477
Назва: ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЗАКАРПАТТЯ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ
Інші назви: GASTRONOMIC TOURISM OF TRANSCARPATHY: CURRENT STATE AND PERSPECTIVES
Автори: Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: туризм, гастрономічний туризм, кулінарний туризм, національна кухня, фестиваль, гастрономічний тур
Дата публікації: 29-лис-2018
Видавництво: ТОВ "Альфа-ПІК"
Бібліографічний опис: Годя І.М. "ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЗАКАРПАТТЯ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ"/ Географія та туризм: наук.зб./ред.кол.:Любіцева О.О. та ін. - К.: Альфа-ПІК,2018. - вип.45 - 150 с.
Короткий огляд (реферат): Метою статті є науково-практичне дослідження стану гастрономічного туризму Закарпаття та окреслення шляхів його подальшого розвитку. Методика дослідження полягала у зборі фактичних даних, а також в синтезі та аналізі зібраного статистичного матеріалу, вивченні науково-практичних напрацювань вітчизняних та закордонних фахівців в галузі гастрономічного туризму. Надано рекомендації щодо розширення географії гастрономічних маршрутів за рахунок гірських районів краю, а з метою урізноманітнення змісту гастрономічних турів збагатити їх атракціями, анімаційними послугами.
Опис: Висвітлено сучасний стан гастрономічного туризму в Закарпатті та окреслено шляхи його подальшого розвитку, охарактеризовано особливості національних кухонь області, наведено перелік основних гастрономічних турів і фестивалів Закарпаття. Виокремлено деякі об’єкти гастрономічного туризму, які є популярними в області, але не включені в програми турів, фестивалів, свят.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23477
ISSN: 2308-135Х
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гастрономічний туризм_Годя.pdf366.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.