Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23516
Название: Регіональні особливості інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку харчової промисловості
Авторы: Газуда, Михайло Васильович
Ключевые слова: сталий розвиток, харчова промисловість
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Газуда М.В. Регіональні особливості інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку харчової промисловості / Збірник наукових праць. Буковинський університет. Економічні науки. Вип. 3. – Чернівці: Книги – ХХІ, 2007. – С.117-127.
Серия/номер: Збірник наукових праць;
Краткий осмотр (реферат): В статті розглядаються актуальні питання інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку підприємств харчової промисловості Закарпатської області. Обгрунтовуються напрямки і механізми їх розв’язання на сучасному етапі в період ринкових структурних трансформацій у цій галузі.
The topical problems of investment and innovation supply of the stable development of food industry enterprises in Zakarpatska region have been studied. The headlines and mechanisms of their solving at the present stage in the period of market structural transformation in this field have been substantiated.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23516
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри економіки підприємства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.