Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23516
Назва: Регіональні особливості інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку харчової промисловості
Автори: Газуда, Михайло Васильович
Ключові слова: сталий розвиток, харчова промисловість
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Газуда М.В. Регіональні особливості інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку харчової промисловості / Збірник наукових праць. Буковинський університет. Економічні науки. Вип. 3. – Чернівці: Книги – ХХІ, 2007. – С.117-127.
Серія/номер: Збірник наукових праць;
Короткий огляд (реферат): В статті розглядаються актуальні питання інвестиційно-інноваційного забезпечення сталого розвитку підприємств харчової промисловості Закарпатської області. Обгрунтовуються напрямки і механізми їх розв’язання на сучасному етапі в період ринкових структурних трансформацій у цій галузі.
The topical problems of investment and innovation supply of the stable development of food industry enterprises in Zakarpatska region have been studied. The headlines and mechanisms of their solving at the present stage in the period of market structural transformation in this field have been substantiated.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23516
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економіки підприємства



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.