Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23639
Назва: Методичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" 2019
Автори: Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: туризм, маркетинг, готельне господарство, ресторане господарство
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Годя І.М. Методичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства". Ужгород, 2019. 36 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства", для студентів денної та заочної форми навчання факультету туризму та міжнародних комунікацій, спеціальності "Готельно-ресторанна справа".
Опис: Методичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства", для студентів денної та заочної форми навчання факультету туризму та міжнародних комунікацій, спеціальності "Готельно-ресторанна справа".
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23639
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
предпринт_МР_мар_ГРС_2019.pdf483.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.