Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24165
Title: Наскрізна програма практик студентів в системі підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту
Other Titles: "Cross-curriculum of practice in the training system of bachelor's degree in physical culture and sports"
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Маріонда, Іван Іванович
Сивохоп, Едуард Миколайович
Михайлович, Степан Олександрович
Keywords: Наскрізна навчальна програма практик в системі підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту, Наскрізна програма практик, бакалаври, фізична культура і спорт
Issue Date: 2019
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Наскрізна програма практик студентів в системі підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту: Навчальний посібник /Укладачі: В.А.Товт, І.І.Маріонда, Е.И.Сивохоп, С.О.Михайлович. – Ужгород: ТОВ «РІК-У», 2019. – 157 с.
Abstract: Навчальний посібник «Наскрізна навчальна програма практик в системі підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту» призначений для керівників практик та студентів. Його розроблено у відповідності до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 6.017 фізична культура і спорт, галузь знань - 01 Освіта/Педагогіка. У навчальному посібнику викладені загальні положення проходження студентами передбачених навчальним планом практик, наскрізний план їх проведення, обов’язки та права студентів і керівників, методичні рекомендації для практикантів, основні цілі та завдання, зміст проходження педагогічної та тренерської практик, а також практики за профілем майбутньої спеціальності. Визначені вимоги щодо оформлення необхідної документації, форми і методи контролю набутих студентами практичних умінь та навичок, методика оцінювання якості виконання. Представлено перелік нормативної та науково-методичної літератури.
Description: The manual "Cross-curriculum of practice in the training system of bachelor's degree in physical culture and sports" is intended for managers and students. The manual is written in accordance with the educational and professional bachelor's program. The manual defines the requirements for documentation, forms and methods for controlling practical skills. The list of normative and scientific-methodical literature is presented.
Type: Text
Publication type: Препринт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24165
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НППС.pdf167.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.