Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24600
Title: Робоча програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова (англійська)» для бакалаврів 3 року навчання денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 014.02 середня освіта. Мова і література (англійська)
Authors: Кишко, Ольга Вікторівна
Keywords: Робоча програма навчальної дисципліни, Основна іноземна мова, модуль, бакалавр
Issue Date: 2019
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: Робоча програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова (англійська)» для бакалаврів 3 року навчання денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 014.02 середня освіта. Мова і література (англійська) / розробник Ольга Вікторівна Кишко. – Ужгород: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2019. - 29 с.
Abstract: Центральним завданням III курсу є удосконалення практичного володіння мовою як в усній, так і письмовій формі, навчання непідготовленого мовлення з розширенням та збагаченням словникового складу і запасу мови студентів (краєзнавчого, філологічного, термінологічного, педагогічного), розвиток навичок двостороннього перекладу, реферування тексту, скорочення та розширення інформації на матеріалі спеціальних текстів, використання різноманітних видів навчальної діяльності, спрямованих на педагогізацію навчального процесу.
Type: Text
Publication type: Робоча програма
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24600
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма навчальної дисципліни.pdf593.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.