Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631
Название: | Сучасні особливості режиму харчування студентської молоді |
Авторы: | Брич, Валерія Володимирівна Дуб, Мар'яна Михайлівна |
Ключевые слова: | харчування, режим, студенти, індекс маси тіла |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ДУ «Український інститут стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України» |
Библиографическое описание: | Брич В.В. Сучасні особливості режиму харчування студентської молоді / В.В. Брич, М.М. Дуб // Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика та управління» (29-30 листопада 2018 року, Поляна). - Україна. Здоров’я нації. – 2018. – №4/1 (53). – С. 142-143. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження передбачало вивчення режиму харчування студентської молоді ДВНЗ «УжНУ» в розрізі ймовірного впливу на стан їх здоров’я. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631 |
ISSN: | 2077-6594 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Brych_Dub_У.ЗН_4-1_2018.pdf | 338.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.