Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631
Назва: Сучасні особливості режиму харчування студентської молоді
Автори: Брич, Валерія Володимирівна
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Ключові слова: харчування, режим, студенти, індекс маси тіла
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДУ «Український інститут стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України»
Бібліографічний опис: Брич В.В. Сучасні особливості режиму харчування студентської молоді / В.В. Брич, М.М. Дуб // Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика та управління» (29-30 листопада 2018 року, Поляна). - Україна. Здоров’я нації. – 2018. – №4/1 (53). – С. 142-143.
Короткий огляд (реферат): Дослідження передбачало вивчення режиму харчування студентської молоді ДВНЗ «УжНУ» в розрізі ймовірного впливу на стан їх здоров’я.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631
ISSN: 2077-6594
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brych_Dub_У.ЗН_4-1_2018.pdf338.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.