Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorАрсиненко, Н.-
dc.date.accessioned2019-07-18T16:25:57Z-
dc.date.available2019-07-18T16:25:57Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25024-
dc.language.isoukuk
dc.subjectтуризм, гастрономіяuk
dc.subjectхарчові послуги, безпека харчових послугuk
dc.titleТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ КОНЦЕПЦІЇ «ВПІЗНАВАНОЇ БЕЗПЕКИ» У СФЕРІ ХАРЧОВИХ ПОСЛУГ ВІТЧИЗНЯНОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 42_2.pdf209.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.