Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25024
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Арсиненко, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-18T16:25:57Z | - |
dc.date.available | 2019-07-18T16:25:57Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25024 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | туризм, гастрономія | uk |
dc.subject | харчові послуги, безпека харчових послуг | uk |
dc.title | ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ КОНЦЕПЦІЇ «ВПІЗНАВАНОЇ БЕЗПЕКИ» У СФЕРІ ХАРЧОВИХ ПОСЛУГ ВІТЧИЗНЯНОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42_2.pdf | 209.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.