Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25646
Название: | Професійні ризики бухгалтера та їх оцінка |
Авторы: | Вигівська, І. М. Барчак, Т. П. |
Ключевые слова: | наслідки ризику, достовірність фінансової звітності, професійний ризик, бухгалтер, бухгалтерський облік |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Говерла |
Библиографическое описание: | Вигівська, І. М. Професійні ризики бухгалтера та їх оцінка / І. М. Вигівська, Т. П. Барчак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наук. пр. / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород, 2018. – Вип. 2(52). – С.212-217. – Бібліограф.:с.216-217 (12 назв). |
Краткий осмотр (реферат): | Професійна діяльність бухгалтера здійснюється в межах норм професійної етики, однак постійно перебуває під впливом загроз щодо дотримання етичних норм. Це зумовлює існування суб’єктивних та об’єктивних професійних ризиків бухгалтера. Вказані ризики та їх наслідки є факторами виливу на якісні показники діяльності бухгалтера, зокрема на достовірність облікової інформації та звітності вцілому. В статті окреслено сучасні проблеми професійної діяльності бухгалтера та напрями їх вирішення в частині ідентифікації професійних ризиків та їх можливих наслідків, розрахунку ступеня професійного ризику бухгалтера (на основі запропонованої анкети для підбору облікового персоналу та розробленої матриці варіативності факторів впливу на ступінь такого ризику). |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25646 |
ISSN: | 2415-735X |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (52) - 2018 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вигівська І.М., Барчак Т.П.pdf | 882.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.