Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБельтюкова, С. В.-
dc.contributor.authorТеслюк, О. І.-
dc.contributor.authorЛівенцова, О. О.-
dc.date.accessioned2019-09-27T08:14:05Z-
dc.date.available2019-09-27T08:14:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБельтюкова, С. В. Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію(ІІІ) / С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк, О. О. Лівенцова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія; зб. наук. пр. / редкол.: С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, та ін. – Ужгород, 2018. – Вип. №2 (40). – C.37-41. – Рез. на англ. – Бібліогр.:с.41(14 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710-
dc.language.isoukuk
dc.publisherГоверлаuk
dc.subjectконьякuk
dc.subjectлюмінесцентний сенсорuk
dc.subjectтербійuk
dc.titleВизначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію (ІІІ)uk
dc.title.alternativeDetermination of the aging time of cognacs using a luminescent sensor based on the terbium (ІІІ) complexuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 2 (40) 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бельтюкова С.В., Теслюк О.И., Лівенцова О.О..pdf153.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.