Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бельтюкова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Теслюк, О. І. | - |
dc.contributor.author | Лівенцова, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-27T08:14:05Z | - |
dc.date.available | 2019-09-27T08:14:05Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бельтюкова, С. В. Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію(ІІІ) / С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк, О. О. Лівенцова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія; зб. наук. пр. / редкол.: С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, та ін. – Ужгород, 2018. – Вип. №2 (40). – C.37-41. – Рез. на англ. – Бібліогр.:с.41(14 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Говерла | uk |
dc.subject | коньяк | uk |
dc.subject | люмінесцентний сенсор | uk |
dc.subject | тербій | uk |
dc.title | Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію (ІІІ) | uk |
dc.title.alternative | Determination of the aging time of cognacs using a luminescent sensor based on the terbium (ІІІ) complex | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 2 (40) 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бельтюкова С.В., Теслюк О.И., Лівенцова О.О..pdf | 153.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.