Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Назва: Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію (ІІІ)
Інші назви: Determination of the aging time of cognacs using a luminescent sensor based on the terbium (ІІІ) complex
Автори: Бельтюкова, С. В.
Теслюк, О. І.
Лівенцова, О. О.
Ключові слова: коньяк, люмінесцентний сенсор, тербій
Дата публікації: 2018
Видавництво: Говерла
Бібліографічний опис: Бельтюкова, С. В. Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію(ІІІ) / С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк, О. О. Лівенцова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія; зб. наук. пр. / редкол.: С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, та ін. – Ужгород, 2018. – Вип. №2 (40). – C.37-41. – Рез. на англ. – Бібліогр.:с.41(14 назв).
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 2 (40) 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бельтюкова С.В., Теслюк О.И., Лівенцова О.О..pdf153.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.