Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Назва: | Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію (ІІІ) |
Інші назви: | Determination of the aging time of cognacs using a luminescent sensor based on the terbium (ІІІ) complex |
Автори: | Бельтюкова, С. В. Теслюк, О. І. Лівенцова, О. О. |
Ключові слова: | коньяк, люмінесцентний сенсор, тербій |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Говерла |
Бібліографічний опис: | Бельтюкова, С. В. Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію(ІІІ) / С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк, О. О. Лівенцова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія; зб. наук. пр. / редкол.: С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, та ін. – Ужгород, 2018. – Вип. №2 (40). – C.37-41. – Рез. на англ. – Бібліогр.:с.41(14 назв). |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 2 (40) 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бельтюкова С.В., Теслюк О.И., Лівенцова О.О..pdf | 153.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.