Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Title: Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію (ІІІ)
Other Titles: Determination of the aging time of cognacs using a luminescent sensor based on the terbium (ІІІ) complex
Authors: Бельтюкова, С. В.
Теслюк, О. І.
Лівенцова, О. О.
Keywords: коньяк, люмінесцентний сенсор, тербій
Issue Date: 2018
Publisher: Говерла
Citation: Бельтюкова, С. В. Визначення терміну витримки коньяків з використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу тербію(ІІІ) / С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк, О. О. Лівенцова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія; зб. наук. пр. / редкол.: С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, та ін. – Ужгород, 2018. – Вип. №2 (40). – C.37-41. – Рез. на англ. – Бібліогр.:с.41(14 назв).
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25710
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 2 (40) 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бельтюкова С.В., Теслюк О.И., Лівенцова О.О..pdf153.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.