Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26095
Title: Удосконалення обліку доходів, витрат та фінансових результатів діяльності підприємства
Other Titles: IMPROVEMENT OF ACCOUNTING OF INCOME, EXPENSES AND FINANCIAL RESULTS OF ENTERPRISE ACTIVITY
Authors: Дудаш, Іван Іванович
Даньків, Йосип Якимович
Keywords: Облік фінансових результатів, бухгалтерський облік, доходи, витрати, прибутки, збитки, фінансові результати, міжнародні стандарти фінансової звітності (надалі: МСФЗ).
Issue Date: Nov-2018
Publisher: Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Дудаш І.І., Даньків Й.Я. Удосконалення обліку доходів, витрат та фінансових результатів діяльності підприємства / Облік, аналіз, аудит і оподаткування в умовах глобалізації економіки: Збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування», випуск 8 (2018). - Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2018._ С. 68-74.
Series/Report no.: Збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування»;8 (2018)
Abstract: У статті досліджено економічну сутність фінансових результатів, їх складових елементів формування фінансових результатів діяльності підприємства зокрема доходів і витрат завжди актуальною і постійно обговорюється науковцями та практиками у сфері економіки та управління підприємством. У статті проведено аналіз різних підходів до розкриття поняття доходи, витрати і фінансові результати. Результативність діяльності відображається у фінансово-економічних показниках, які найбільш точно характеризують фінансовий стан суб’єкта господарювання та дають уявлення про економічний потенціал його розвитку. Це надасть інформацію внутрішнім користувачам для прийняття управлінських рішень щодо покращення результатів в певному напрямку господарської діяльності.
Description: Досліджено економічну сутність фінансових результатів, їх складових елементів формування фінансових результатів діяльності підприємства.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26095
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри обліку і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.