Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26265
Title: КОНТРАКТ ФУТБОЛІСТА ЯК ОСОБЛИВА ФОРМА ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ
Authors: Чепис Олеся Іванівна, Кекерчень Марк Іванович.
Keywords: Договірне право, контракт, трудовой договор, трансфер, одностороннее расторжение контракта, футболист, футбольный клуб (организация).
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ
Citation: 1. Чепис О.І., Кекерчень М.І. Контракт футболіста як особлива форма трудового договору. «Порівняльно-аналітичне право». № 1. 2019. С.150-155.
Abstract: Статтю присвячено дослідженню контракту як форми трудового договору у футболі. Аналізуються умови та вимоги, яким обов’язково має відповідати такий контракт, а також правові наслідки порушення умов контракту та можливість одностороннього розірвання контракту.
Description: Актуальність теми. Футбол як спортивна розважальна індустрія продовжує стрімко розвиватися, що виражається у фінансових інвестиціях у цю галузь. З одного боку, це призвело до стрімкого росту заробітної плати футболістів, а з іншого − до частого невиконання футбольними клубами своїх фінансових зобов’язань у країнах із нестабільною економікою. Саме необхідність законодавчого врегулювання трудових відносин у сфері спорту загалом та футболу зокрема зумовлює актуальність обраної тематики дослідження.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26265
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чепис, Кекерчень 2019 .pdf.pdf512.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.