Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2631
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрикур, Іван Іванович-
dc.contributor.authorСакалош, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorБаторі-Тарці, Зіта Іштванівна-
dc.contributor.authorКорпош, О.І.-
dc.contributor.authorШаркань, Й.П.-
dc.contributor.authorСічка, Михайло Юрійович-
dc.contributor.authorЦьома, Іван Йосипович-
dc.contributor.authorРізак, Василь Михайлович-
dc.date.accessioned2015-06-11T11:51:20Z-
dc.date.available2015-06-11T11:51:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВплив штаму галобактерій та методики очистки на оптичні характеристики плівок бактеріородопсину [Текст] / І. І. Трикур, І. І. Сакалош, З. І. Баторі–Тарці та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Фізика / ред. кол. : В. Різак (відп. ред.), В. Біланич, Ю. Височанський, О. Грабар. – Ужгород : Говерла, 2013. – Вип. 34. – С. 68–71. – Бібліогр.: с. 70–71 (8 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2631-
dc.descriptionThe study and comparison of the characteristics of film structures on the basis of bacteriorhodopsin obtained from different halobacteria strains and at different times of lysate treatment by DNA-ase was made. It has been established that the final properties of the films depend on the strain from which received the BR. The best results of optical sensitivity obtained for films which was made from BR prepared by processing lysate of halobacteria by DNA-ase for 3 hours. Keywords: strain of halobacteria, bacteriorhodopsin, purple membrane, DNA-ase, sensitometric sensitivity.uk
dc.description.abstractПроведено дослідження та порівняння характеристик плівкових структур на основі бактеріородопсину, отриманого з різних штамів та при різних часах обробки суспензії ДНК-зою. Встановлено, що кінцеві характеристики плівок залежать від того, з якого штаму отримано БР. Найкращі показники сенсито- метричної чутливості демонструють плівки, отримані при обробці лізату галобактерій ДНК-зою протягом 3 годин. Ключові слова: штам галобактерій, бактеріородопсин, пурпурні мембрани, ДНК-за, сенситометрична чутливість.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesФізика;-
dc.subjectштам галобактерійuk
dc.subjectбактеріородопсинuk
dc.subjectпурпурні мембраниuk
dc.subjectДНК-заuk
dc.subjectсенситометрична чутливістьuk
dc.titleВплив штаму галобактерій та методики очистки на оптичні характеристики плівок бактеріородопсинуuk
dc.title.alternativeInfluence of the halobacteria strain and purification methods on the optical properties of the bacteriorhodopsin filmsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Фізика. Випуск 34 - 2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВПЛИВШТАМУ ГАЛОБАКТЕРІЙ ТА МЕТОДИКИ.pdf113.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.