Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Название: | 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій |
Авторы: | Жукова, Юлія Павлівна Студеняк, Ярослав Іванович |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Библиографическое описание: | Жукова Ю., Студеняк Я. 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій / Ю. Жукова, Я. Студеняк // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 45 с. |
Серия/номер: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433 |
Располагается в коллекциях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ Наукові публікації кафедри аналітичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4-ГІДРОКСИСТИРИЛОВІ БАРВНИКИ ЯК ІНДИКАТОРИ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ КИСЛОТНОГО ЧИСЛА ХАРЧОВИХ ОЛІЙ.pdf | 384.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.