Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Название: 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій
Авторы: Жукова, Юлія Павлівна
Студеняк, Ярослав Іванович
Дата публикации: 2019
Издательство: Вид-во УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Жукова Ю., Студеняк Я. 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій / Ю. Жукова, Я. Студеняк // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 45 с.
Серия/номер: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Располагается в коллекциях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ
Наукові публікації кафедри аналітичної хімії



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.