Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Назва: | 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій |
Автори: | Жукова, Юлія Студеняк, Ярослав Іванович |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Жукова Ю., Студеняк Я. 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій / Ю. Жукова, Я. Студеняк // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 45 с. |
Серія/номер: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433 |
Розташовується у зібраннях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4-ГІДРОКСИСТИРИЛОВІ БАРВНИКИ ЯК ІНДИКАТОРИ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ КИСЛОТНОГО ЧИСЛА ХАРЧОВИХ ОЛІЙ.pdf | 384.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.