Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Назва: 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій
Автори: Жукова, Юлія
Студеняк, Ярослав Іванович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Жукова Ю., Студеняк Я. 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій / Ю. Жукова, Я. Студеняк // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 45 с.
Серія/номер: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Розташовується у зібраннях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.