Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полюжин, Ігор | - |
dc.contributor.author | Юрін, Олександр | - |
dc.contributor.author | Цюпко, Федір | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-31T11:38:12Z | - |
dc.date.available | 2019-10-31T11:38:12Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Полюжин І. Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів / І. Полюжин, О. Юрін, Ф. Цюпко // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 63. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ «Говерла» | uk |
dc.title | Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОГО ТИТРУВАННЯ.pdf | 383.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.