Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Название: Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів
Авторы: Полюжин, Ігор
Юрін, Олександр
Цюпко, Федір
Дата публикации: 2019
Издательство: Вид-во УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Полюжин І. Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів / І. Полюжин, О. Юрін, Ф. Цюпко // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 63.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Располагается в коллекциях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОГО ТИТРУВАННЯ.pdf383.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.