Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Название: | Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів |
Авторы: | Полюжин, Ігор Юрін, Олександр Цюпко, Федір |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Полюжин І. Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів / І. Полюжин, О. Юрін, Ф. Цюпко // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 63. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434 |
Располагается в коллекциях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОГО ТИТРУВАННЯ.pdf | 383.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.