Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Назва: | Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів |
Автори: | Полюжин, Ігор Юрін, Олександр Цюпко, Федір |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Полюжин І. Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів / І. Полюжин, О. Юрін, Ф. Цюпко // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 63. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434 |
Розташовується у зібраннях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОГО ТИТРУВАННЯ.pdf | 383.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.