Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Назва: Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів
Автори: Полюжин, Ігор
Юрін, Олександр
Цюпко, Федір
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Полюжин І. Особливості потенціометричного титрування для визначення амінного та кислотного чисел технічних органічних продуктів / І. Полюжин, О. Юрін, Ф. Цюпко // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 63.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26434
Розташовується у зібраннях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОГО ТИТРУВАННЯ.pdf383.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.