Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Название: Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки
Авторы: Юрченко, Олег
Черножук, Тетяна
Бакланов, Олександр
Добріян, Михайло
Дата публикации: 2019
Издательство: Вид-во УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки / О. Юрченко, Т. Черножук, О. Бакланов, М. Добріян // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 84.
Серия/номер: АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ;
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Располагается в коллекциях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НАТРІЮ, КАЛІЮ,.pdf383.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.