Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Название: | Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки |
Авторы: | Юрченко, Олег Черножук, Тетяна Бакланов, Олександр Добріян, Михайло |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки / О. Юрченко, Т. Черножук, О. Бакланов, М. Добріян // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 84. |
Серия/номер: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ; |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472 |
Располагается в коллекциях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НАТРІЮ, КАЛІЮ,.pdf | 383.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.