Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Назва: | Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки |
Автори: | Юрченко, Олег Черножук, Тетяна Бакланов, Олександр Добріян, Михайло |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки / О. Юрченко, Т. Черножук, О. Бакланов, М. Добріян // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 84. |
Серія/номер: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ; |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472 |
Розташовується у зібраннях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НАТРІЮ, КАЛІЮ,.pdf | 383.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.