Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Назва: Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки
Автори: Юрченко, Олег
Черножук, Тетяна
Бакланов, Олександр
Добріян, Михайло
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Сучасні методи визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки / О. Юрченко, Т. Черножук, О. Бакланов, М. Добріян // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – С. 84.
Серія/номер: АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26472
Розташовується у зібраннях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НАТРІЮ, КАЛІЮ,.pdf383.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.