Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініченко, Ася | - |
dc.contributor.author | Арсеньєва, Лариса | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-01T09:39:37Z | - |
dc.date.available | 2019-11-01T09:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Аналітична хімія - методи та інструменти; | - |
dc.title | Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ МАСИВІВ СЕНСОРІВ НА ОСНОВІ ПОЛІМЕРНИХ ПОКРИТТІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 382.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.