Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Название: Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів
Авторы: Калініченко, Ася
Арсеньєва, Лариса
Дата публикации: 2019
Издательство: Вид-во УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с.
Серия/номер: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Располагается в коллекциях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.