Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Название: | Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів |
Авторы: | Калініченко, Ася Арсеньєва, Лариса |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Библиографическое описание: | Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с. |
Серия/номер: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511 |
Располагается в коллекциях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ МАСИВІВ СЕНСОРІВ НА ОСНОВІ ПОЛІМЕРНИХ ПОКРИТТІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 382.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.