Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Назва: | Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів |
Автори: | Калініченко, Ася Арсеньєва, Лариса |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с. |
Серія/номер: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511 |
Розташовується у зібраннях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ МАСИВІВ СЕНСОРІВ НА ОСНОВІ ПОЛІМЕРНИХ ПОКРИТТІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 382.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.