Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Назва: Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів
Автори: Калініченко, Ася
Арсеньєва, Лариса
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с.
Серія/номер: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Розташовується у зібраннях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.