Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Title: | Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів |
Authors: | Калініченко, Ася Арсеньєва, Лариса |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Citation: | Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с. |
Series/Report no.: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511 |
Appears in Collections: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ МАСИВІВ СЕНСОРІВ НА ОСНОВІ ПОЛІМЕРНИХ ПОКРИТТІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 382.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.