Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Title: Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів
Authors: Калініченко, Ася
Арсеньєва, Лариса
Issue Date: 2019
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Калініченко А., Арсеньєва Л. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. Калініченко, Л. Арсеньєва // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 48 с.
Series/Report no.: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26511
Appears in Collections:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.