Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28316
Название: Забезпечення підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва шляхом оптимізації інноваційних процесів
Авторы: Готра, Вікторія Вікторівна
Ігнатко, Марія Іванівна
Дата публикации: 2016
Издательство: Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”
Библиографическое описание: Готра В. В. Забезпечення підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва шляхом оптимізації інноваційних процесів / В. В. Готра, М. І. Ігнатко // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2016" : тр. 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 6-8 грудня 2016 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 79-82.
Серия/номер: Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2016";
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28316
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри економіки підприємства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hotra_Zabezpechennia_2016.pdf206.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.