Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28316
Назва: Забезпечення підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва шляхом оптимізації інноваційних процесів
Автори: Готра, Вікторія Вікторівна
Ігнатко, Марія Іванівна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”
Бібліографічний опис: Готра В. В. Забезпечення підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва шляхом оптимізації інноваційних процесів / В. В. Готра, М. І. Ігнатко // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2016" : тр. 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 6-8 грудня 2016 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 79-82.
Серія/номер: Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2016";
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28316
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри економіки підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hotra_Zabezpechennia_2016.pdf206.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.