Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧуклін, С.М.-
dc.contributor.authorБіляк, А.Р.-
dc.contributor.authorШершень, Г.В.-
dc.contributor.authorПопик, П.М.-
dc.contributor.authorЧуклін, С.С.-
dc.date.accessioned2020-06-04T12:44:54Z-
dc.date.available2020-06-04T12:44:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОсобливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит [Текст] / С. М. Чуклін, А. Р. Біляк, Г. В. Шершень та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: С.С.Філіп та ін. – Ужгород : ПП "Ліра", 2018. – №Вип. 2 (58). – С. 85–89. – Бібліогр.: с. 88–89 (18 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326-
dc.description.abstractУ хворих на легкий ГП можливий ранній початок перорального відновлення харчування, що є безпе- чним, сприяє швидшому зменшенню запального процесу, скорочує терміни госпіталізації.uk
dc.description.abstractIn patients with mild AP, early onset of oral refeeding, which is safe, promotes a faster reduction of the inflammatory process, reduces the timing of hospitalization.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ "Поліграфцентр "Ліра"uk
dc.subjectгострий панкреатитuk
dc.subjectоральне харчуванняuk
dc.subjectтерміни госпіталізаціїuk
dc.subjectпанкреатичні ферментиuk
dc.subjectС-реактивний білокuk
dc.subjectacute pancreatitisuk
dc.subjectoral nutritionuk
dc.subjectterms of hospitalizationuk
dc.subjectpancreatic enzymesuk
dc.subjectC-reactive proteinuk
dc.titleОсобливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатитuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (58) - 2018



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.