Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326
Название: Особливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит
Авторы: Чуклін, С.М.
Біляк, А.Р.
Шершень, Г.В.
Попик, П.М.
Чуклін, С.С.
Ключевые слова: гострий панкреатит, оральне харчування, терміни госпіталізації, панкреатичні ферменти, С-реактивний білок, acute pancreatitis, oral nutrition, terms of hospitalization, pancreatic enzymes, C-reactive protein
Дата публикации: 2018
Издательство: ТОВ "Поліграфцентр "Ліра"
Библиографическое описание: Особливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит [Текст] / С. М. Чуклін, А. Р. Біляк, Г. В. Шершень та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: С.С.Філіп та ін. – Ужгород : ПП "Ліра", 2018. – №Вип. 2 (58). – С. 85–89. – Бібліогр.: с. 88–89 (18 назв).
Краткий осмотр (реферат): У хворих на легкий ГП можливий ранній початок перорального відновлення харчування, що є безпе- чним, сприяє швидшому зменшенню запального процесу, скорочує терміни госпіталізації.
In patients with mild AP, early onset of oral refeeding, which is safe, promotes a faster reduction of the inflammatory process, reduces the timing of hospitalization.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (58) - 2018



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.