Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326
Назва: | Особливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит |
Автори: | Чуклін, С.М. Біляк, А.Р. Шершень, Г.В. Попик, П.М. Чуклін, С.С. |
Ключові слова: | гострий панкреатит, оральне харчування, терміни госпіталізації, панкреатичні ферменти, С-реактивний білок, acute pancreatitis, oral nutrition, terms of hospitalization, pancreatic enzymes, C-reactive protein |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТОВ "Поліграфцентр "Ліра" |
Бібліографічний опис: | Особливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит [Текст] / С. М. Чуклін, А. Р. Біляк, Г. В. Шершень та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: С.С.Філіп та ін. – Ужгород : ПП "Ліра", 2018. – №Вип. 2 (58). – С. 85–89. – Бібліогр.: с. 88–89 (18 назв). |
Короткий огляд (реферат): | У хворих на легкий ГП можливий ранній початок перорального відновлення харчування, що є безпе-
чним, сприяє швидшому зменшенню запального процесу, скорочує терміни госпіталізації. In patients with mild AP, early onset of oral refeeding, which is safe, promotes a faster reduction of the inflammatory process, reduces the timing of hospitalization. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29326 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (58) - 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості харчової підтримки у хворих на легкий гострий панкреатит.pdf | 657.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.