Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.contributor.authorДуб, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-06-30T09:34:56Z-
dc.date.available2020-06-30T09:34:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОснови раціонального харчування : методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк, М. М. Дуб; рец. : О. М. Горленко, О. З. Децик. – Ужгород, 2020. – 94 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637-
dc.descriptionРозглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 11 червня 2020 року, протокол № 8.uk
dc.description.abstractНавчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до робочої програми з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleОснови раціонального харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1681 ОРХ ПЗ методичка Ф.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.