Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29643
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНоса, Богдана Михайлівна-
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.contributor.authorФуртій, Володимир Володимирович-
dc.date.accessioned2020-06-30T17:30:51Z-
dc.date.available2020-06-30T17:30:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укладачі : Носа Б. М., Сіра Е. О., Фуртій В. В. Ужгород, 2020. 35 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29643-
dc.language.isoukuk
dc.titleМетодичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод.рекоменд..pdf528.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.