Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Носа, Богдана Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Фуртій, Володимир Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T17:30:51Z | - |
dc.date.available | 2020-06-30T17:30:51Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укладачі : Носа Б. М., Сіра Е. О., Фуртій В. В. Ужгород, 2020. 35 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29643 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод.рекоменд..pdf | 528.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.